Kedves Látogatónk!

Ezúton szeretnénk pár szót szólni magunkról Igazgató úr szavaival. A lenti üzeneteket Igazgató úr írta 2020-as katalógusunk zarándok utak és turisztikai utak részébe, ezzel megszólítva minden kedves Utast érdeklődési körének megfelelően!

 

 

Hívő ember vagy?...

Katolikus vagy? Akkor számodra a zarándoklat olyan mint a mindennapi embernek a fitness, a tengerparti pihenés vagy éppen túrázás a hegyekben, lelki, szellemi, fizikai kikapcsolódás, feltöltődés, megújulás.

Hidd el a lelkiembernek is kell, hogy a mindennapi monotóniát megtörje egy bensőséges zarándoklattal, erőt, kegyelmet gyűjtsön a további életéhez.

Az idén még nagyobb a felelősséged! Meg kell mutatnod a világnak a katolikus kurázsit. Az egész világon 1,3 milliárd katolikus hívő figyel Rád, hogy ott leszel-e a katolikus Egyház legrangosabb eseményén, az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson.

 

                                                                       Várlak: Gyula bácsi, az alapító

 

Ajánlom Magunkat!

 

Utazz a 33 éves Makrovilággal! Megéri! Menő dolog. Mi nemcsak ismereteket adunk, hanem felejthetetlen élményeket is. A hagyományos, főleg európai utak mellett találsz az ajánlatainkban olyan úticélokat is, amelyek máshol nincsenek. Első helyen említem a már 15 éve új és új desztinációkat felfedező Világjárók sorozatunkat. Nos az sem elhanyagolható, hogy már 2 fő részére is megszervezzük.

Elárulom: Mi nem egy vagyunk a tucatból. Nekünk van lelkünk, szívünk, szakértelmünk és jó áraink.

Kifogásod, hogy nem ismersz? Az előfordul. Ám a több mint félmillió utas, a 33 év tanúskodik mellettünk: Itt az ideje, hogy találkozzunk, hogy utazzunk együtt!

 

                        Az Üllői úton ajtónk és szívünk mindig nyitva:

                                                                                                          Gyula bácsi, az alapító